UCLL: Spannend Nieuws!

BETA Project Spannend Nieuws

Met veel plezier delen we het spannende nieuws van de eerste fysieke bijeenkomst van het BETA Erasmus+ project, die plaatsvond in Larissa, Griekenland. Dit was de start van het meest ambitieuze en grootste project dat Open Up tot nu toe heeft ondernomen en weerspiegelt ons engagement om internationale samenwerking en innovatieve praktijken aan te moedigen.

Het BETA-project beoogt de vorming van een netwerk van seniorenvoorzieningen en instellingen voor de dagelijkse zorg voor kinderen, met als uiteindelijk doel de ontwikkeling en verspreiding van een nieuwe, internationaal erkende goede praktijk. De bijeenkomst bracht vijftien deelnemers samen van gerenommeerde instellingen zoals de Belgische hogeschool UCLL, Munster Technological University van Ierland, de gemeente Larissa, de onderwijsorganisatie TUCEP van Italië en het Centrum voor Onderzoek en Onderwijs SYNTHESIS van Cyprus, met Open Up als projectcoördinator.

Onze Doelen In De Kick-off Vergadering

Ondanks de wereldwijde uitdagingen toonde de Kick-Off Meeting de veerkracht van het project, door deelname op afstand mogelijk te maken voor degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn. Onder leiding van mevrouw Zeta Tsiga, de projectcoördinator van Open Up, voerden de deelnemers constructieve discussies, verrijkt door de heer Stelios Orfanakis, voorzitter en CEO van Open Up, die inzicht gaf in de financiële en contractuele regels.

Tijdens de sessie verkenden belangrijke vertegenwoordigers van Open Up, waaronder mevrouw Gianna Chatzopoulou en mevrouw Katerina Gkanatsiou, de organisatorische aspecten van lokale workshops, LTTA’s en de coördinatie van alle WPs. Tijdens de bijeenkomst werd een gedeelde visie ontwikkeld op de managementtaken voor elke partnerinstelling gedurende de looptijd van het project.

We zijn ervan overtuigd dat BETA niet alleen innovatieve praktijken zal stimuleren, maar ook zal dienen als een baken van internationale samenwerking. Open Up is toegewijd om het project tot een succes te maken en verwacht impactvolle resultaten van deze collectieve inspanning.

Scroll naar boven