UCLL: Wat Gebeurde Er In Italië!

Succesvolle Voltooiing Van De Ltta Van Het Project Beta In Perugia, Italië

We zijn verheugd om de succesvolle implementatie van de eerste leer-, onderwijs- en trainingsactiviteit (LTTA 1) van het BETA-project te kunnen delen, die plaatsvond in Perugia, Italië, van 22 tot 26 mei. De training van trainers werd met uiterste verantwoordelijkheid georganiseerd onder leiding van TUCEP Perugia, en markeert een belangrijke mijlpaal in de reis naar de ontwikkeling en verspreiding van innovatieve goede praktijken voor ouderenzorginstellingen en instellingen voor de dagelijkse zorg voor kinderen.

De training was een samenwerking tussen deelnemers van verschillende partnerinstellingen van het project, waaronder de Belgische hogeschool UCLL, de Munster Technological University van Ierland, de gemeente Larissa en het Centrum voor Onderzoek en Onderwijs SYNTHESIS van Cyprus, met Open Up als coördinerende entiteit. De sessies waren bedoeld om de vaardigheden en kennis van het projectteam te vergroten, zodat er een volledig begrip ontstond van de doelstellingen van het project.

We zijn blij te kunnen melden dat de training van trainers met succes is afgerond, waarmee een solide basis is gelegd voor de volgende fasen van het project. TUCEP Perugia heeft een cruciale rol gespeeld bij het organiseren van de training en heeft een omgeving gecreëerd die bevorderlijk is voor samenwerkend leren en het ontwikkelen van vaardigheden.

In de toekomst zal de Technologische Universiteit van Munster over minder dan een maand gastheer zijn voor de volgende trainingsfase, waarbij wordt voortgebouwd op de expertise die in Perugia is opgedaan voor het succes van BETA. Het uiteindelijke hoogtepunt wordt verwacht in januari 2024 in Cyprus onder SYNTHESIS, waarmee het uitgebreide trainingsprogramma wordt afgerond.

Terugkijkend op de resultaten van LTTA 1 zijn we optimistisch over het verdere succes van BETA. De inwijding in Perugia benadrukt de toewijding van het project aan internationale samenwerking en duurzame zorgoplossingen.

Bedankt voor je voortdurende steun en blijf op de hoogte over meer updates naarmate BETA vordert.

Scroll naar boven