UCLL: Wat Gebeurde Er Online?

Succesvolle Voltooiing Van Beta Online LTTA

Van 26 tot 30 juni voerde TEL@MTU een gerichte reeks leer/onderwijs/opleidingsactiviteiten (LTTA) uit voor BETA-deelnemers.

Het Erasmus+ project (projectnummer 2022-1-EL01-KA220- ADU-000088752) wordt gecoördineerd door OPEN UP en heeft tot doel innovatieve praktijken voor ouderen- en kinderzorg te ontwikkelen en te verspreiden en een kader te creëren voor ouderen om actief te blijven.

De online sessies behandelden essentiële aspecten van het maken van digitale leerinhoud, waaronder leertheorieën, het ontwerpen van e-learninginhoud, het gebruik van tools, videoproductie, toegankelijkheid en trends op het gebied van digitaal leren.

De deelnemers werden gehost op Zoom, kregen toegang tot bronnen en deelden hun werk op het Canvas leermanagementsysteem. Dagelijkse activiteiten stelden deelnemers in staat om hun nieuw verworven kennis effectief toe te passen.

Bedankt voor uw blijvende steun terwijl we verder gaan in het BETA-project en bijdragen aan baanbrekende praktijken in de zorg.

Scroll naar boven